Post by thosramuscclerig on Feb 20, 2022 9:15:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mai mult hack de aur ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Jocul are o eroare prin care ajungi în Oakland și apoi parci frumos, apoi refuză să îndepărteze pasagerii
farte tare
Cum se intră în conducere?
super jocul este foarte realist
Este ok acest joc, dar trebuie să alegi doar traseele din Germania, chiar și 1 este liber să plece și să se întoarcă, economia e vad, faci bani atât de greu, grafica nu s-a schimbat și joc acest joc ca 1 an pe alt dispozitiv al meu , Ai schimbat poza jocului, dar alte actualizări nu a schimbat jocul sau jocul va fi foarte bun pentru orice altceva
Nu are rost sa bagi bani in jocul asta ca sa te joci multiplayer.
Jocul este foarte bun
Este un joc bun, cu grafică ultra și efecte sonore. Dialogurile din interiorul jocului sunt, de asemenea, de un nivel extraordinar.
Joc prost acest joc e nasol și pentru idioți nici nu reușesc să termin nivelul pe care l-am parcat perfect, dar Spunea „PARCAȚI AICI PERFECT” CE FACEȚI AICI? CREIER MIC
Îmi place jocul, dar am ajuns la destinație și am parcat dar nu sa întâmplat nimic, se pare că nu este parcare. Vă rog să faceți ceva în privința asta, altfel voi opri jocul.
Jocul este ok dar cursele sunt plictisitoare , ar fi smecher daca as putea sa am si taxi
Este foarte tare
Întâmpin probleme, vă rog să remediați această problemă în joc când îl parchez, nu parca uneori
Mamă deci nu va vine să credeți ce mi-a întâmplat mie jocul este foarte foarte mișto mai bun decât date trecute se fac bani ușor o singură problemă îmi trimite notificări multe mi-a trimis până acum 7 notificări care îmi spun ca am gifturk de câștigat dar defapt nu. am nici unul după notificări și nu îmi place să păstrez 7 notificări pe telefon
foarte tare
De căcat nu se respectă regulile nuerg snalizarile gps nici atît panarama
Bus Simulator : Ultimate Symulacyjne pspp
De fiecare data cand vreau sa cumpar o masina trebuie sa li cumpar de doua ori nu recomand sau daca vreti jucativa
Vă rugăm să remediați erorile de parcare pe care le-am încercat de atâtea ori și nu a funcționat
Un joc foete tare și parcă te calmează
Nu merge
Nu am cuvinte la ce bine este făcut dacă as putina sai dau mai multe stele ias da 1000000000000
Nu merge sa plec cu autobuzul sau sa imi zica cineva cum fac
Zombie War - Idle TD game Казуальные uxse
Acest joc buggy ar trebui eliminat din toate magazinele de aplicații 🤬🤬🤬🤬 ... Am ajuns la destinație și am parcat perfect ... Dar pasagerii nu ies !! Și nu sunt plătit 🤬🤬🤬 ... Nu pot juca modul multiplayer fără să plătesc 1000 BDT pe lună ... Nu poți afișa niște reclame ? Vă rugăm să răspundeți în 24 de ore.. În caz contrar, voi dezinstala acest joc din nou și parmanent... 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
plecarea este misto..... dar incheind excursia vei parca cel mai bun parc de pe pamant tot iti va spune ca nu ai parcat bine. trebuie să lucrezi la asta pentru a obține cinci stele. jocul este foarte frumos pe care toată lumea ar dori să îl joace
Acest joc este foarte drăguț, dar există o problemă că rămâne în întârziere de fiecare dată când joc a doua oară, așa că vă rog să remediați această problemă
Tare joc ogrămadă de auto care. E cel mai super joc
Este un joc bun, dar fiecare drum este același și nu există nicio opțiune de a schimba drumul, adică niște overbridge hon to behtar hoga.
‼️Avem nevoie de o actualizare‼️Jocul începe să fie plictisitor și faceți ca hărțile promise să apară în curând... Vă rugăm să răspundeți la asta!
Este un joc foarte tare și uimitor, dar va fi mai grozav dacă ar fi gratuit
Îmi place acest joc, dar toate hărțile sunt aceleași, așa că vă rog să schimbați drumurile și jocul din jungle roads este uimitor. Îmi place. Sper că vă mulțumesc
Bus Simulator : Ultimate Simulation ekj
Bus Simulator : Ultimate Simulation rlzq
Îmi place foarte mult acest joc, i-aș fi dat 5 stele, dar jocul nu mă lasă să parchez, am încercat totul, Parcă-l înapoi, parc-o perfect încă, tot nu mă lasă să parchez și să trec la nivelul următor, Vă rugăm să remediați această eroare și voi acorda jocului dvs. o evaluare mai mare
de unde pot sa dau play?
De ce fiecare călătorie arată la fel, în ciuda diferitelor locații, de ce trebuie să plătesc pentru masă când mă opresc la restaurant, de ce nu există semafor galben la semnalele de circulație Am pierdut atât de mulți bani din cauza asta, de ce alții vehicule fac" Nu vă dau de partea când claxonați atât de multe probleme încât strica experiența de joc, altfel grafica este drăguță
Bună ziua, domnule, v-am spus că nu îmi pot parca autobuzul în jocul final al simulatorului de autobuz. Vă rugăm să remediați mai întâi această problemă! Pentru când joc jocul final al simulatorului de autobuz fără probleme