Post by thosramuscclerig on Feb 20, 2022 9:30:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats didina brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
Man tai patinka, bet kartais atrodo, kad tai nesąžininga
Man patinka šis žaidimas, bet 1 priežastis, kodėl jis man nepatinka 1 kvaila „lootbox“, kodėl jo visose dėžutėse nėra legendinio?
Hills of Steel Екшн tjdf
Gražus žaidimas. Gera linksmintis. Yra skelbimų, bet galite mėgautis žaidimu neišlaidaujant.
Prdekite zaisti irgi labai idomu
Pats šauniausias tanko žaidimas pasaulyje! Man labai patinka šis žaidimas. Dėkojame, kad sukūrėte šį nuostabų žaidimą superplus žaidimais!
Šis žaidimas yra įdomus, bet 3 klausimai, kuriuos reikia naudoti brangakmenius, o ne monetas, kuriuos, manau, reikėtų pataisyti, o bakas, manau, turėtų būti mažesnis, nes JOS BRANGUS ir nežinau, kas dar
Internetinės kovos yra netikros. Tai užgesina visas linksmybes.
Įdomus žaidimas ir viskas, bet vis tiek šiek tiek erzina, kai spaudžiate pirmyn ir transporto priemonė dažniausiai apverčiama
Real Cake Maker 3D Bakery સિમ્યુલેશન lji
Itin nesąžiningos rungtynės nuolat. Negalite niekur patekti į renginį ir žaisti su žaidėjų robotais. Ne tikri žmonės, tik jų robotai. Kova su galingesniais tankais, kurių negalima laimėti, ypač renginiuose.
Gerai gaišta laiką, bet fizika tiesiog bloga. Priešo tankai – tvirti ir valdomi. Jūsų bakas = boingy boingy boingy. Pusė sunkumų yra tiesiog valdyti savo tanką, o ne priešus.
Smagu žaisti trumpai. Daugybė skelbimų su šiuo.
Man patinka ši programa, manau, kad tai mano vaikystė, kai man buvo 9 metai, aš žaisdavau ją savo planšetiniame kompiuteryje thx, kad neištryniau jos iš žaidimų parduotuvės
Geras patariu ; )
Man patinka šis žaidimas, bet priežastis, kodėl 3 žvaigždutės, nes reklamos pertraukos, brangakmenių gauti neįmanoma, o 2v2 ir 1v1 nėra tikri žmonės, nes aš laimiu visą laiką
Tai geras žaidimas, bet naujoji grafika, kurios man nepatinka, turėjo tiesiog pereiti prie senosios (manau, kad turėtumėte pridėti seną grafiką ir naują grafiką)
nzn
Puikus žaidimas, lengvas ir įdomus bet kokio amžiaus žmonėms, be jokio streso, ačiū, kad tai sukūrėte
Kai pirmą kartą pradėjau, man labai patiko, bet JEI IŠLEIDĖTE TONĄ PINIGŲ, tikitės kelis šimtus kartų sužaisti tą patį LVL su tuo pačiu baku, kad gautumėte pinigų, reikalingų atnaujinti, nusipirkti tankus ir (arba) naujus LVL.
Tikrai smagu, bet tik trumpą laiką darosi nuobodu, nes supranti, kad nėra ką veikti, o atnaujinimo kainos tikrai sudėtingos, nes gauni monetų, o kosmetika per brangi
очень хорошая игра но можно добавиты улученую графику и добавиты болыше языков
Žaidimas man patinka jau daugiau nei metus. Tačiau pastaruoju metu atsirado tylus nerfas iš kelių lengvai įsigyjamų, įgūdžių turinčių tankų ir p2w tankų mėgėjų. Galiu drąsiai teigti, kad Phoenix bako greitis, dmg ir ilgaamžiškumas sumažėjo daugiau nei 33%. Nušlifuoti p2w bakus, kad juos būtų verta pirkti / atnaujinti, buvo skausminga, bet ne žaidimas. Tačiau greitesnių, įgūdžiais pagrįstų tankų nerfavimas perstūmė žaidimą per p2w liniją. Darydamas tai be įspėjimo... Aš išėjau.tai tikrai nuostabus tanko žaidimas, iki šiol aš niekada nežaidžiau tokio fantastiško žaidimo, vis dar skiriu 3 žvaigždutes, kiekvieną kartą atidarius šią programą, ji automatiškai užsidaro ir neleidžia man žaisti 2 lygio, net jei turiu pakankamai monetų. Atidarykite tą lygį, tai privertė mane skirti 3 žvaigždutes. be to, tai geriausias tanko žaidimas žaidimų parduotuvėje...
Tai mano fevret žaidimas. aciu somach. žaidžiu savo malonumui. skiriu 5 žvaigždutes ⭐. Aš jau tave užsiprenumeruosiu. 😃😃😃😃😄😄😄😄. Man labai labai smagu. Tu esi mano geras žaidimų kūrėjas. Prašau duok man naują baką.😄😄😃😃.
Žaidimas geras tiek neprisijungus, tiek prisijungus, sudėtingas! Bet tai sunaudoja daug baterijos.
Tai geras žaidimas, bet yra trūkumų, tokių kaip: 1. priešo raketų tankas nuolat apverčiamas 2. Kai atsitraukiate, liekate nukreiptas į orą ir negalite šaudyti į priešą, tai erzina 3. (nuomonė) taisymo dėžė suteikia šiek tiek sveikatos, bet ne pakankamai ir tai taip pat erzina Išspręskite šias problemas, kad žaidimas būtų linksmesnis, ačiū
Šis žaidimas yra gražus, bet grafika nėra tikra
Labai gražu, tik 1 klaida, kad sunku atrakinti bakus. Galiausiai prašau parodyti pakabose esančių skirtukų statistiką su numeriu, o ne juostele.
Įdomus žaidimas, vienintelis minusas yra reklama
Man patinka, grafika, bakai, viršininkai ir lygiai yra nuostabūs, bet pirkimai internetu yra ne. Ar galite prie jo pridėti vandens ar skraidymo lygį ir naują viršininką
Kokia problema šis žaidimas koks buvo mano žaidimo progresas ką galiu padaryti, jei aš pradėsiu kalnus, jis buvo paleistas iš naujo reiškia, kad aš vėl maksimaliai padidinu visus bakus, prašome greitai vėl pranešti apie mano pažangą, jei tai padarysite gerai, turite dvi dienas po dviejų dienų aš pašalinsiu šio žaidimo nerekomenduojama, neįdiegti šio žaidimo.😡👺👹
Gerai, žaidimas ir grafika yra puikūs. keletas problemų, 1. Bandymas pasiekti maksimalų lygį, o tai yra ilgas procesas, neišleidžiant tikrų pinigų. Aš niekada. 2. Visas brangakmenių rinkimas ir leidimas, norint gauti kortelių ir monetų, kad būtų galima atnaujinti baką ir papildymus, buvo varginantis. 3. Matau tanką arba stipriai šarvuotą transporto priemonę (tanką ar atlasą), galintį sugerti smūgius, bet kaip maži džipų blogiukai su dvigubais kulkosvaidžiais turi daugiau šarvų nei viršininkai? 4. Nemokėjimas nutaikyti šūvių
Hills of Steel Δράση uri
Man patinka įvairūs žaidimo režimai, laimėti apsimoka, bet vis tiek galite linksmintis nemokamai.
Daviau tau 4* žvaigždutes🤗 tu nusipelnei 5* ir taip yra dėl to, kad ši apeiga atliekama neprisijungus! duomenys, gauti misijos ir šiandienos neprisijungus, yra vienodi. Žaidimai neprisijungus turėtų būti atliekami neprisijungus
Šis žaidimas yra nuostabus! Šio žaidimo atkuriamumas yra didžiulis, nes pridedamas kelių žaidėjų režimas. Būtų puiku artimiausiu metu pamatyti 3vs3. Galbūt sezoninis leidimas, o gal užfiksuoti enemiem flag tipo žaidimo režimą ar pan.? Jau dabar man patinka žaidimas, sunku jį nuleisti, prašome ir toliau pridėti naujų tankų į šį žaidimą.
Tai puikus žaidimas, kurį galima žaisti neprisijungus. Dar nežaidžiau prisijungus
Jis labai gražus žaidimas ir prašau duok man paskutinį baką 😭😭😭😟😟
Linksmas ir linksmas easy2 žaidimas... Viskas, išskyrus kvailo vado lygį .. per daug atsilikimo, tai tiesiogine prasme sustoja, nes negali suspėti... Tada yra visa atsitiktinė atranka, kuri yra kvaila. priešininkas bus beveik miręs, tada jie kažkaip grįš laimėti, nors visi jūsų tankai yra visiškai išlyginti smdh... Turite tai padaryti šiek tiek tikroviškesniu ir leiskite mums pasirinkti, kokius tankus norime naudoti, o ne kompiuterį atrinkdamas už mus.. pakoreguoti
Commander režimas nesuteikia vienodos galios abiem tankams, kartais priskirti tankai nėra vienodos galios, kartais dėl reljefo mano tankas tiesiog žiūri į dangų, vis šaudo į dangų, o kitas tankas vis šaudo į manąjį. Pasiūlymas – Renginiai turėtų būti organizuojami dažniau.
Pavogta programa Pavogta programa dingo Aš laimėjau iššūkius ir gaunu brangakmenių, o ne eiti atidaryti tą programą, kad ji būtų tik moneta Nr GEM.
Hills of Steel Toiminta dly
Augustas
Tai labai įdomus žaidimas, dažniausiai su balista. Negaliu laukti kito atnaujinimo
Hills of Steel অ্যাকশন bkpu
Pats geriausias žaidimas, šis žaidimas yra kaip nemokama ugnis, šiame žaidime taip pat žaidžia laisvos ugnies vyrai.🤗
Gražus žaidimas
Man patinka šis žaidimas, nes jis panašus į kalnų lenktynes 2, bet tankų karas skiriu jam 5 žvaigždutes
Geresnis uz antra dali